Vitale medewerkers,
vitale organisatie.

Vitale medewerkers,
vitale organisatie.

Vitale
medewerkers,
vitale
organisatie.

Loopbaanontwikkeling door FijnheerConnect

Loopbaanontwikkeling door FijnheerConnect

Medewerkers laten groeien? Met loopbaanontwikkeling van FijnheerConnect ondersteun je je medewerkers bij het vinden en benutten van hun talent. Een medewerker op de juiste plek, zorgt voor meer vitaliteit en een betere samenwerking. Heeft een medewerker te maken met een loopbaanvraag waar hij of zij niet uitkomt? Is er een reorganisatie op komst en wil je je medewerker(s) laten begeleiden? Of zit je medewerker niet op de juiste plek en is ondersteuning nodig? FijnheerConnect ondersteunt bij het professionaliseren van vakmanschap.

Schakel mij in voor begeleiding bij:

Schakel mij in voor begeleiding bij:

✔ Loopbaanvragen van een medewerker
✔ Benutten van talent
✔ Outplacement
✔ Van functie naar functie
✔ Reorganisatie
✔ Omgaan met verandering
✔ Verminderde performance

Mijn werkwijze

Elk mens is anders, elke organisatie is anders. Met loopbaanontwikkeling van FijnheerConnect haal je eruit wat erin zit. Het beste uit je medewerker, het beste uit de organisatie.

FijnheerConnect loopbaanontwikkeling

FijnheerConnect loopbaan ontwikkeling

FijnheerConnect loopbaanontwikkeling

Mijn aanpak:

Loopbaanontwikkeling van FijnheerConnect is gericht op mens én organisatie. Want hoe versterk je bevlogenheid in jouw organisatie? En hoe benut je talent? Op welke manier creëer je een positief werkklimaat, waarin mensen vanuit hun kracht werken? En hoe zorg je ervoor dat zij gezond blijven als de werkdruk toeneemt? Mentaal en fysiek.

Werkgeluk ontstaat als mensen een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren vanuit hun eigen talent. Dat draagt bij aan hun innovatievermogen én resultaten. Ik ondersteun jouw medewerkers bij het beter leren kennen van hun eigen talenten, kwaliteiten en het inzetten ervan.

Samen onderzoeken we waar ze staan en wat ze nodig hebben. In hun werk óf in een ander loopbaanperspectief. FijnheerConnect werkt graag mee aan toekomstbestendige loopbanen, waarin medewerkers duurzaam inzetbaar blijven.

Daarom FijnheerConnect:

✔ Vitale medewerkers
✔ Preventie van uitval
✔ Benutten van potentie
✔ Goed werkgeverschap
✔ Integrale aanpak

Wat anderen zeggen

RedjinProject manager KLM
Ik zou iedereen willen aanraden om een loopbaantraject te doen, en zeker ook bij Ingrid Fijnheer. Ik wilde me in dit loopbaantraject richten op mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Herontdekken wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en uiteraard waar ik goed in ben. Ingrid heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is super enthousiast.
Dana GoeiSafety lead airframe
Ingrid heeft mij richting gegeven in een onrustige fase. Door een onverwachte wending in mijn leven moest ik gedwongen op zoek naar een nieuwe carrière. Door haar oprechte aandacht heeft Ingrid mij in een korte tijd doorgrond, waardoor ze mij bepaalde keuzes kon geven die mij weer verder op weg hielpen een gepaste en uitdagende baan te vinden.
John de BruinProductmanager
Ingrid weet als coach/loopbaan adviseur echt verbinding met je te maken, waardoor ze goed aanvoelt welke persoonlijke begeleiding het beste bij je past. Absoluut geen standaard aanpak en zij beschikt over een oneindige arsenaal van methodieken om je verder te helpen. Ze wist bij mij altijd de juiste snaar te raken, vaak heel concreet en andere keren juist wat luchtiger als dat nodig was. Zij heeft mij fantastisch geholpen gedurende een langere periode en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.