Hart voor de
medewerker,
oog voor de zaak.

Hart
voor de
medewerker,
oog voor
de zaak.

Verzuimbegeleiding van FijnheerConnect

Optimale en duurzame inzetbaarheid vraagt om vitale en gezonde medewerkers. De juiste aandacht en zorg voor je medewerkers is daarbij van groot belang. Toch lukt het niet altijd de vinger op de zere plek te leggen. Uitval dreigt of heeft zijn intrede al gedaan.

Is er een medewerker (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt? Lijkt er meer aan de hand? Verzuim kan op alles een grote impact hebben.

Fijnheer Connect is gespecialiseerd in complex verzuim. Met de juiste verzuimbegeleiding bied ik werkgevers de ondersteuning die zij nodig hebben. Denk dan aan een vraagstuk rondom verzuim, re-integratie- of een 2e spoortraject. Mijn werkwijze sluit aan bij de mogelijkheden en talenten van de medewerker en zijn UWV proof. Als ervaren verzuimexpert begeleid ik jullie naar een duurzame oplossing.

Schakel mij in voor verzuimbegeleiding bij:

✔ Complexe re-integratie
✔ Life-events als scheiding, overlijden, ziekte of mantelzorg
✔ Stress en burn-out
✔ Verstoorde samenwerking
✔ Conflictsituaties
✔ 2e spoortrajecten (UWV-proof)
✔ Werkdruk
✔ Werkgerelateerde problematiek (fysiek/mentaal)

Mijn werkwijze

Elk mens is uniek en elke situatie is dat ook. Daarom is maatwerk op zijn plaats. Ik maak een duidelijk plan met meetbare resultaten. En een oplossing die werkt. Zo halen we samen het beste uit je medewerker én het beste uit de organisatie.

FijnheerConnect verzuimbegeleiding

Mijn aanpak:

Complexiteit is mijn expertise. Door mijn integrale aanpak overzie ik het totaal. Ik verbind en begeleid: de medewerker, maar ook de manager en alle partijen eromheen. Oók als deze extern is. Vanuit deze helicopterview leg ik bloot waar het knelt: in communicatie, in loopbaanvragen of in vitaliteit. Waar nodig werk ik samen met andere specialisten, voor korte lijnen, minder wachttijd en een professionele adequate aanpak. Ik werk hands-on, ben nauw betrokken en bereikbaar.

Daarom FijnheerConnect:

✔ Voor een integrale aanpak
✔ Eén aanspreekpunt in een proces
✔ Besparing in tijd en energie
✔ Meetbare daling in verzuimkosten
✔ Professionalisering van verzuimbeleid
✔ Betere samenwerking
✔ Meer vitaliteit

Wat anderen zeggen

NataschaHead of global marketing communication KLM
Ingrid heeft mij in de rol van re-integratie officer ondersteund bij de langdurige uitval van een collega. Als leidinggevende had ik daar tot dan toe nog weinig ervaring mee. Als een echte regisseur begeleidde Ingrid zowel mijn collega als mijzelf in alle processtappen.
Do
Tijdens mijn reintegratie traject heeft Ingrid mij begeleidt op een persoonlijke maar professionele manier. Ik heb haar manier van coachen als warm en nuchter ervaren, ze kan goed luisteren maar ook het inleven en meedenken in de situatie van de ander kan ze goed. Deze aanpak heeft ertoe geleidt dat Ingrid als reintegratie manager absoluut van toegevoegde waarde was in mijn weg naar herstel.
Shelly SharonExpert health KLM
Vanuit mijn rol als leidinggevende heb ik met Ingrid samengewerkt in een re-integratie traject van een medewerker (Burn-out).
Ingrid was hierin heel erg toegankelijk en kundig; een echte partner in het traject. Als leidinggevende was dit de eerste keer dat ik een medewerker begeleide in een burn-out traject en ik heb veel ondersteuning ervaren vanuit Ingrid.