Durf te veranderen.
Dan kun je alleen
maar groeien.

Durf te veranderen.
Dan kun je alleen
maar groeien.

Durf te
veranderen.
Dan kun
je alleen
maar groeien.

Loopbaanbegeleiding door FijnheerConnect

Heb je het gevoel dat je niet (meer) op je plek zit? Krijg je geen energie van je werk? Of weet je nog steeds niet wat je nu écht wilt? Een loopbaancoach kan je hierbij verder helpen! FijnheerConnect is gespecialiseerd in loopbaanontwikkeling. Ik help je bij het ontwikkelen van je vakmanschap en werkgeluk. Met coaching en (maatwerk)programma’s leer je hoe je zelf de regie over je professionele leven (terug)pakt. Je wordt veerkrachtiger, voelt je vitaler en ontwikkelt persoonlijk leiderschap. Jij staat aan het roer.

Schakel mij in bij thema’s als:

✔ Ik wil iets anders, maar ik weet niet wat
✔ Ik ervaar veel stress
✔ Ik mis bevlogenheid in mijn werk
✔ Ik wil meer inzicht in mijn talenten
✔ Ik wil meer balans in werk en privé
✔ Ik voel me niet gehoord
✔ Ik heb (bijna) een burn-out (gehad)

Mijn werkwijze

Met FijnheerConnect als jouw loopbaancoach ben jij het centrale middelpunt. Na een gedegen kennismaking en een verdiepend intakegesprek, gaan we met elkaar aan de slag. Samen onderzoeken we wat het beste past bij jouw vraag.

Jouw loopbaancoach

Mijn aanpak:

Loopbaancoaching van FijnheerConnect is gericht op jou. Ik help je bewust te worden van waar je nu staat en hoe je hier gekomen bent. Maar ook wat je wilt in jouw loopbaan en hoe je vorm kunt geven aan je eigen vakmanschap, welbevinden en werkgeluk.

Dat doe ik door persoonlijke coaching en begeleiding op maat. Waar nodig werk ik samen met andere specialisten. Met als voordeel voor jou: korte lijnen en een professionele adequate aanpak. Ik ben hands-on, betrokken en goed bereikbaar.

Daarom FijnheerConnect:

✔ Meer focus en energie
✔ Minder stress
✔ Meer in balans
✔ Meer grip op je leven
✔ Meer werkgeluk

Individuele coaching:

Heb je strubbelingen op je werk. Weet je niet goed of je nog wel op het goede spoor zit met de manier waarop je de dingen aanpakt, bijvoorbeeld bij het voeren van gesprekken of contact maken met collega’s? Heb je vragen over jouw manier van leven? Persoonlijke coaching helpt je te begrijpen wat er speelt en helpt je op zoek te gaan naar nieuwe antwoorden. Als coach vraag ik door, creëer ik ruimte om na te denken en analyseren we samen je huidige situatie en andere gebeurtenissen. Ik help jou je eigen authentieke oplossingen te vinden en te groeien.

Bij vragen als:

✔ Hoe vergroot ik mijn impact?
✔ Hoe verleg en stel ik mijn grenzen?
✔ Hoe ga ik om met weerstand?
✔ Hoe voer ik het moeilijke gesprek?
✔ Hoe regisseer ik mijn werk en privé?
✔ Hoe ga ik om met belemmerende gedachten?

Wat anderen zeggen

RichardManager
Wanneer heeft iemand behoefte aan coaching? Dat kan natuurlijk om diverse redenen zijn. In mijn geval was dat omdat ik door langdurige overbelasting vanuit mijn privéleven eigenlijk tot niets meer in staat was.
Sam Ratnayake
I had opportunity to get support from Ingrid back in 2017 after some difficult period in my life. She was very supportive, patient and provided guidance on how to get my life back on track.
Victor VaessenSolution manager digital KLM
Ingrid is heel deskundig en weet haar kennis goed om te zetten naar praktische toepasbaarheid. Ze is vriendelijk en empathisch, maar verliest ook het bedrijfsbelang nooit uit het oog.